MOISTURISING HAND, FOOT AND BODY LOTION - AMOUR - INTENSE 250ML

Limitált! Jojobaolajat, kakaóvajat és vitaminokat tartalmazó bőrápoló krém rozmaring és aloe vera kivonattal. A tavasz a megújulás időszaka, a természet újjáéled, a napsugarak egyre melegebbé válnak, és a levegőben a frissesség érezhető. A két..

Bővebben

2 500,00 Ft

Limitált!

Jojobaolajat, kakaóvajat és vitaminokat tartalmazó bőrápoló krém rozmaring és aloe vera kivonattal.

A tavasz a megújulás időszaka, a természet újjáéled, a napsugarak egyre melegebbé válnak, és a levegőben a frissesség érezhető. A két új tavaszi lotionunk tökéletesen illeszkedik ehhez a hangulathoz. Kényeztesd bőröd az új krémjeinkkel és érezd a tavasz illatát a bőrödön! Ebben az időszakban se feledkezz meg bőröd megfelelő hidratálásáról, hogy mindennap puha és selymes maradjon.

Sunshine illatú krémünk lelket melengető illat, amelybe mintha a tavaszi napsugarak olvadtak volna bele, hogy felfrissítsenek téged és új erőt adjanak a tavaszi szezonban. Másik csodálatos illatunk az Amour, amely egy könnyed, érzéki, romantikus illat, ami biztosan elcsábít majd mindenkit. Érezd a tavasz magával ragadó édes hangulatát, miközben gyengéden ápolja a bőrt. Gyorsan felszívódik, így bármikor használhatod, amikor csak szükséged van rá.