Fizetési, szállítási Feltételek

Megrendeléskor történő fizetés

- Előre utalással
- Utánvéttel

 

Szállítás, fizetés

KÉRJÜK, HOGY PONTOS, VALÓS SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG!
Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.

Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén!
Ön az adatainál több címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választania a SZÁLLÍTÁSI CÍMET.
Természetesen lehetőség van eltérő kézbesítési és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a SZÁMLÁZÁSI CÍMRE állítjuk ki, a csomagot pedig a SZÁLLÍTÁSI CÍMRE postázzuk.
A szállítás az egész ország területére lehetséges és a szállítást a GLS Hungary Futár cég végzi, így a szállítási határidőre, és a tartalom épségéért garanciát nem vállalunk!

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. Áruátvétel után darabszám, vagy sérülés miatti reklamációt ill. csereigényt utólag elfogadni nem tudunk!

Egyszerre, maximum csak 1 liter folyadékot szállít ki a GLS futárszolgálat!
Kérjük folyadék rendeléskor vegye figyelembe, hogy szállítás közben esetleg kifolyhat a termék, melyre utólag reklamációt nem fogadunk el! 

A megrendelt terméke(ke)t GLS csomagküldő szolgálattal szállítjuk házhoz. A termékek fizetése utánvéttel történik. A szállítás és utánvétes fizetés díja bruttó 1500,-Ft, 3 kg-os súlyhatárig. Ez a díj a rendelés feladásakor hozzádódik a rendelési értékhez. A teljes árat(termék+szállítás) az árú átvételekor a futárnak kell kifizetni.

Kivétel az utánvéttel történő fizetés alól az olyan eset, amikor a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint nem rendezi az ügyet (lásd A vásárlástól való elállás joga) és a futár visszahozza a csomagot felszámolva annak költségét. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.

Bruttó 15.000.- Ft-os rendelési érték felett a szállítási, utánvételi díjat átvállaljuk vásárlóinktól.

A kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számítva maximum 24-48 órán belelül megtörténik. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjanak meg vásárlóink, ahol valaki napközben (08-17 óra) át tudja venni a csomagot. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. A küldemény kézbesítését másnap újra megkísérli, ha ekkor is sikertelen a kézbesítés, akkor a csomagot visszaviszi a feladónak. Ezért célszerű a rendeléskor mobil telefonszámot megadni, amit mi rávezetünk a csomagcimkére, így a futárral lehet egyeztetni az árú átvételéről.

Természetesen lehetőség van arra, hogy a megrendelt árut budapesti szaküzletünkben vegye át szállítási költségek nélkül. Ebben az esetben jelölje meg ezt az opciót, így 5 munkanapon belül átveheti üzletünkben: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u 30-as szám alatt. 

A nemzetközi szállítási díjakról érdeklődjenek e-mailben vagy  messengeren.

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia