One Move III. +

Szintetikus szőrből készült ecset, kifejezetten az egy mozdulat technikához fejlesztve. Közepes méretű, egyenes élű ecset.   Élének hossza 3,5mm.   CN Tippek: Kedvenc festő ecseteid élettartamát meghosszabbíthatod, ha az akrilfesték lassító ..

Bővebben

2 280,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Szintetikus szőrből készült ecset, kifejezetten az egy mozdulat technikához fejlesztve. Közepes méretű, egyenes élű ecset.

 

Élének hossza 3,5mm.

CN Tippek:

  • Kedvenc festő ecseteid élettartamát meghosszabbíthatod, ha az akrilfesték lassító  folyadékkal az ecset tövébe száradt festéket alaposan kioldod, majd narancsos ecsetmosóval tisztítod és ápolod őket.
  • Ha Royal Gel-lel vagy  Giga Pigment színes zselével szeretnél egy mozdulat mintákat készíteni, tarts külön One move ecseteket ehhez. Ez azért fontos, mert miután zseléhez használtál egy ecsetet, már nem tudod többet más anyaghoz használni.
  • Az első használat előtt alaposan távolítsd el a ragasztóanyagot, majd vízbe mártva nyomkodd ki a buborékokat. Töröld szárazra és ecseted máris használatra kész.

Az "Egy Mozdulat" technika az a gyors és látványos akrilfestési eljárás, ahol a különleges ecsetet több színbe mártva egyszerre fested meg a térhatású színátmeneteket, fényeket és árnyékokat. A One Move ecsetek kifejezetten ehhez a technikához fejlesztett, sokkal pontosabb élben végződő, speciális szőrből készült ecsetek. Használatukkal nincs szükség többé utólagos vékony ecsetes korrekcióra. Könnyebben tisztán  tarthatóak, hosszabb élettartamú szőrrel.