3 STEP CRYSTALAC - 3S141 (4ML)

Mikulásvirág Csodás mély árnyalatokban érkeznek a polcodra a téli 3 STEP CrystaLac trendszínek. Varázsold ünnepivé asztalodat a 3S141-es Mikulásvirággal, vagy kedveskedj vendégednek a 3S142-es Rumos csokival és a 3S143-as Szilvás bonbonnal! A 3S144-es Fenyőág pedig..

Bővebben

1 980,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Mikulásvirág

Csodás mély árnyalatokban érkeznek a polcodra a téli 3 STEP CrystaLac trendszínek. Varázsold ünnepivé asztalodat a 3S141-es Mikulásvirággal, vagy kedveskedj vendégednek a 3S142-es Rumos csokival és a 3S143-as Szilvás bonbonnal! A 3S144-es Fenyőág pedig örökzöldként tündököl majd a karácsonyi szezonban.

Komoly, éveken át tartó kutató-fejlesztő munka eredménye a CrystaLac: ez a színes anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémesebb állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül, UV vagy LED fényre is teljesen megköt - nincs sérülés, karcolódás.

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

 

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje a Compact Base GelBase Gel, a Color Up Base Gel, a Cover Pink Base Gel vagy a Cover LightPink Base Gel. Fedőzseléje, a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gelvagy (Easy Off Gel alap esetén) azEasy Off Top Gel.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 
CN Tipp: Vékony köröm esetén Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi színazonos üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.