Smartgummy_NR39 Red Dahlia 8ml

“A gumis Compact Base Gel” Smart: mert okos, magától a helyére kúszik, besimul a felületbe Gummy: mert rugalmas, gumis Rubber base: mert alapozhatsz, saját körmöt betölthetsz vele, C-ívet alakíthatsz ki. Viszont hosszú körmöt ne ezzel építs sablonon, arra..

Bővebben

3 730,00 Ft

“A gumis Compact Base Gel”

Smart: mert okos, magától a helyére kúszik, besimul a felületbe

Gummy: mert rugalmas, gumis

Rubber base: mert alapozhatsz, saját körmöt betölthetsz vele, C-ívet alakíthatsz ki. Viszont hosszú körmöt ne ezzel építs sablonon, arra használd az ecsetes építőzseléink közül a Compact termékcsaládot, az Elasty Hardener Gel-t, vagy a Sens Base&Builder termékcsaládot.

Az őszi SmartGummy kollekcióban megtalálható többek között egy belevaló, dögös sötétebb piros árnyalat (Nr36), egy tiszta barna (Nr40), egy különleges elefántcsontszín (Nr44), a szürke világosabb és sötétebb árnyalata (Nr45, Nr46), és egy gyönyörű árnyalatú nude (Nr41), mert nude-ból sosem elég! Minden szín kiválóan variálható a szezon más anyagcsoportjaival, de szemet gyönyörködtető a végeredmény, ha az új Tiger Eye Silk színekkel, vagy a Sens MAGNETIC FLASH géllakkokkal kombinálod őket.

Új, innovatív állagú Base Gel, melyet rendkívül könnyű teríthetőség, magasfokú rugalmasság és erőteljes tapadás jellemez. A sima felület kialakítása gyerekjáték, mert az anyag kis segítséggel könnyen kisimul és hamar eltűnnek felületéről az egyenetlenségek. A kívánt ívet jól tartja, mindeközben nem folyik meg könnyen a sánc irányába, ezáltal nagy segítséget nyújt azoknak, akik alapvetően közepesen lágy anyagokkal szeretnek dolgozni. Gyors munkatempót és kevés korrigáló mozdulatot biztosít. A rugalmassága kiemeli az összes Base Gel közül, ezáltal rendkívül ellenálló, hiszen idomul a természetes köröm mindennemű mozgásához, így az esetleges mechanikai behatásokat is jobban bírja társainál. Tapadása kiemelkedő, a Base Gel-ek tapadási sorrendjének élmezőnyében helyezkedik el.

 

Köttetés után ragacsos marad a felülete, fedőfénye a Cool Top Gel.

Önmagában használva ujjbegyig érő, mini hosszúságú körmökhöz javasoljuk.

CN Tipp: Színezett base gel-ek alá clear tapadóréteget javaslunk, csere esetén ez biztosítja a természetes körmök védelmét. A clear tapadórétegre alapréteg kerül a színezett base-ből, majd ugyanabból a színezett base-ből történik a C-ív kialakítása, amivel elnyeri a köröm a tervezett formáját.

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

 

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól.