MACSKASZEM EFFEKT - PEARL WHITE 5ML

MACSKASZEM EFFEKT - PEARL WHITE 5ML

A Cat Eye Effect Gel&Lac-jának különlegessége, hogy egy másik szín tetejére kenve különleges, a macskaszem fényjátékához hasonló effekttel bolondíthatod zseléidet és géllakkjaidat. 

 
 

A színek és macskaszem-fények kombinációjának csak a képzeleted szabhat határt! A Pearl white cat eye gél lakkot használd fehér alapra, hogy ekrü színt kapj szolíd fehér fénycsíkkal, de próbáld ki feketén is, hiszen akkor ezüstös-szürkés árnyalatot ad fehéres macskaszem hatással. Fehér alapon készítve kifejezetten ajánljuk alkalmi és esküvői körmökhöz. Önmagában is nagyon szép, de további díszítéssel fokozható a hatása.

 

ÖNMAGÁBAN HASZNÁLVA

Az előkészített, Bond Gel-lel borított körömre felkenem az első réteg Cat Eye Effect Gel&Lac-ot majd 2 percig köttetem. Ezután felkenem a második réteget, amelyen még köttetés előtt, mágnessel elővarázsoljuk a macskaszem hatást. 2 perc köttetés után jöhet a Top Mani Gel&Lac.

 

MÁSIK SZÍNEN HASZNÁLVA

A Cat Eye Effect Gel&Lac-jával a zselék és Gel&Lac-ok bármelyik, sötétebb színét macskaszem fényjátékkal dobhatod fel. Ehhez szükséged van egy, már tökéletesen fedő, lehetőleg sötétebb alapszínre. Ennek a tetejére 1 rétegben kell felkenni a Cat Eye Effect Gel&Lac-ot, amelyen még köttetés előtt mágnessel elővarázsoljuk a macskaszem hatást. 2 perc köttetés után jöhet a Top Mani Gel&Lac.

Zselé és Professional Gel&Lac termékek esetén a még ragacsos rétegre fel lehet kenni a Cat Eye Effect Gel&Lac-ot. Fényesre kötő termékeink (Brush&Go Zselé és Brush&Go Gel&Lac, stb.) esetében a mattított felületre kell felvinni a Cat Eye Effect Gel&Lac-ot.

Minden esetben a mágnesezést a köttetés előtt végzem, és a köttetés után legvégül Top Mani Gel&Lac fedőfényt alkalmazok.

 

 

 

BB TIPP:

A mágnest mindig felülről, kissé átlósan, egészen közel tegyük a köröm fölé. A mágnesezéshez 10 másodpercig tartsuk mozdulatlanul a köröm felett a mágnest, majd függőlegesen, fölfelé emeljük el a körömtől.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

12.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia