ÚJDONSÁG! CrystalSept Termékcsalád!

ÚJDONSÁG! CrystalSept Termékcsalád!

Hatékony eszköz- és bőrfertőtlenítés szalonkörülmények között, praktikus kiszerelésekben és adagolófejekkel, elérhető áron!

 

Baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben is védelmet nyújtó, a műköröm alapanyagokat gyártó és forgalmazó márkák piacán egyedülállóan saját termékmegjelöléssel forgalomba kerülő biocid hatóanyagú Crystal Nails fertőtlenítő termékek.

CrystalSept Kézfertőtlenítő zselé
Víz nélkül használható fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és vírusokkal szemben is védelmet nyújt. Antimikrobiális hatásspektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid. Praktikus pumpás adagolóval, natúr vagy aloe vera illatváltozatban.

CrystalSept Fertőtlenítő folyékony szappan
Fertőtlenítő kézmosásra alkalmazható folyékony szappan, mely kiválóan alkalmas bőrének fertőtlenítésére szalon- vagy otthoni körülmények között is. Antimikrobiális hatásspektrum: Baktericid, Yeasticid. Praktikus pumpás adagolóval, natúr vagy friss citrom illattal.

CrystalSept Kézfertőtlenítő spray
Higítatlanul, közvetlenül a kézre, vagy egyéb fertőtlenítendő bőrfelületre alkalmazható fertőtlenítő folyadék, mely baktérium-, gomba-, és vírusölő hatású. Antimikrobiális hatásspektrum: baktericid (MRSA), tuberkulocid, fungicid, virucid (HBV, HIV inaktiváló hatású is). Pratikus spray adagolófejjel ellátott változatban, illetve gazdaságos 1 literes utántöltőként is megvásárolható.

CrystalSept Alkoholos felületfertőtlenítőszer 
Kisebb, alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható szer. Manikűr-, pedikűr- és műköröm építés során a felhasznált eszközök és munkafelületek fertőtlenítésére szolgáló folyadék. (Pl: műkörmös asztal felülete, rozsdamentes fémeszközök, reszelő és egyéb kellékek, alkohol és vízálló kellékek fertőtlenítésére). Antimikrobiális hatásspektrum: baktericid (MRSA), tuberkulocid, fungicid, virucid (HBV, HIV inaktiváló hatású is). Praktikus pumpás adagolóval, illetve gazdaságos 1 literes utántöltőként is beszerezhető.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

12.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia