Díszítőecsetek 2.

Ugye, Te is szeretsz díszíteni, és még arra is ügyelsz, hogy eszközeid mindig tiszták legyenek?

 

A legigényesebb műkörmösök közé tartozol, mégis van úgy, hogy beszárad, megtörik, meghajlik…ezért további hasznos tippek is érdekelhetnek!

Akvarell festés után az ecseted egyszerűen fürdesd meg tiszta vízben, a pigmentek ezáltal kiáznak, s távoznak a szőrszálak közül. Soha ne áztass egyetlen ecsetet se úgy, hogy annak a szőre eléri az edény alját, ugyanis akkor meghajlik, rosszabb esetben tönkre megy.

Az akrilfestéshez használt természetes szőrű ecseteidet ugyancsak ecsetmosó folyadékban tisztítsd ki, minden használat után. Ezeket az ecseteket semmiképp se törd meg a fém befogószárnál, ugyanis ez az ecseted szőrének a kihullását eredményezi. Ha beleszáradt az akrilfesték az ecsetedbe, ugyancsak jó megoldás lehet még a liquidben való rövid áztatás, majd a langyos vizes kiöblítés.

A pasztához használt ecseted akkor tudod szépen rendben tartani, ha lapjára törlöd Cleanser Pad-del. Igyekezz mind a két oldalt gyengéden, szinte simogató mozdulatokkal tisztítani, majd ezután clear zselében megforgatni, hogy a cleansertől az ecseted szőre ne száradjon ki.

Hamarosan jelentkezünk Minisorozatunk következő részével, ne maradj le!

Tovább a termékekhez
 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

12.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia