Díszítőecsetek 1.

Te hogyan véded a díszítő ecseteidet? Tudod, hányféle van? 
Mostantól néhány alkalommal foglalkozunk a díszítőecsetek védelmével anyagcsoportonként. Néhány tipp, hogy hosszú távon is örömöd leld a legjobb minőségű Crystal Nails díszítőecsetekben!

 

Kezdjük a 3D zselé ecsettel, aminek a karbantartása a legegyszerűbb. Használat után töröld meg mindkét oldalát egy darab papírtörlővel, majd tedd vissza az ecsettartóba.

A zselés díszítő ecsetek mindenki számára nagyon fontosak, akik sok épített körmöt készítenek, s melyik műkörmös nem, igaz? A szintetikus és természetes szőrből készült ecsetek tisztítása nem azonos. Az előbbieket ecsetmosó folyadékban mosd ki használat után, ehhez a legjobb, ha szőrrel lefelé áztatod egy kis tégelyben. Különösen ügyelj az erősen pigmentált anyagok eltávolítására! A zselés díszítésekhez használatos szintetikus, sárga színű ecseteket töröld ki Cleanser Pad-del, ami szálmentes és gyengéden tisztítja az ecset szőrtömegét.
Pigmentes építő zselékhez tarts külön ecsetet, így nem fogja megszínezni az átlátszó anyagaidat.
Sötét színekhez, világos színekhez, gyöngyházas és csillámos anyagokhoz tarts külön ecsetet, így nem fognak összekeveredni a színek.

További hasznos tippekért kövesd Facebook oldalunkat, hamarosan jelentkezünk a Minisorozat következő részével! 

Nézz szét webshopunkban a díszítő ecsetek közt
https://www.budanails.hu/crystal-nails/eszkozok/ecsetek/diszit-ecsetek/zsele-akril-diszit-ekszerecsetek

INGYENES SZÁLLÍTÁS

12.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia