Felhasználási feltételek

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkrol. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket. 
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. 

Keresési lehetoségek: 

A KERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. Az KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint.

 

Rendelés 

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően is a kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. 
Webáruházunkban történő vásárlás egyetlen feltétele, a regisztrációs folyamat során hiánytalanul kitöltött űrlap.
A regisztrációt követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt.
Ezt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.
A minimális rendelési összegnek meg kell haladnia a bruttó 1000Ft-ot, a mindenkori szállítási díjak nélkül. 

 

Készlethiánnyal kapcsolatos kitételek

Amennyiben a megrendelt termékek vagy azok egy része nem áll a cégünk raktárkészletében, jelezzük Önnek és Önnek lehetősége van a megrendelést visszamondani illetve egyedi feltételeket kötni vagy a megrendelést módosítani.

 

Garancia, jótállás, szavatosság, csere

Reklamáció csak számla és garanciajegy ellenében lehetséges!
A garanciajegyen feltüntetettek mellett a mindenkori törvényi előírások érvényesek.
Más termékekkel való kombinálás, helytelen használat vagy tárolás garanciát kizáró körülmény. Vevő nyilatkozik, hogy a termékek tulajdonságait, tárolási-, felhasználási- és biztonsági előírásait valamint azok garanciális feltételeit ismeri, és tudomásul veszi. Reklamációt minden esetben felülvizsgálunk. A cserélendő terméknek érintetlennek, épnek, sérülésmentesnek és tisztának 
kell lennie! 

 

Illetékes bíróság

A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. előírásai az irányadóak.
A vitás kérdések eldöntésére kizárólag a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékes!

 

Elfogadás

Vásárló kijelenti, hogy jelen"Üzleti Feltételek"-et rendelés előtt alaposan tanulmányozta, elolvasta, megértette és amennyiben jogos érdekeiket sérti, visszautasíthatta, így az abban foglaltak akaratával mindenben megegyeznek!
 


Elállás joga 

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben  részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás,  speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a info@budanails.hu  címen.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Szavatossági rendelet – 15 napon belül csere

Az elállási jog 14 nap.


Elállási nyilatkozat-minta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza) 

— Címzett: [ide a kereskedőnek saját nevét, postai címét, és – ha van – telefonszámát, faxszámát és e-mail címét kell beillesztenie]”
 
— Alulírott/ak (*) kijelenti/k, hogy alulírott/ak (*) eláll/nak (*) az alábbi áruk adásvételétől (*)/az alábbi szolgáltatás igény­
bevételétől (*) 

— Megrendelés időpontja (*)/átvétel időpontja (*) 
— Fogyasztó neve 
— Fogyasztó címe 
— A fogyasztó aláírása (kizárólag írásban történő értesítés esetén) 
— Dátum

 

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Webáruházunkban szakmai hozzáértést igénylő árukat forgalmazunk,ezért szeretnénk felhívni szíves figyelmét minden rendelőnek,hogy NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET a szakszerűtlen felhasználásból adódó problémákra illetve egészségkárosodásra!

Feltüntetett áraink bruttó árak, amik tartalmazzák az Áfát.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk,mivel a beszerzés függvényével azok változhatnak.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

12.000 Ft felett minden termékre érvényes

24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

segítünk amikor szüksége van rá

100% BIZTONSÁG

30 nap pénzvisszafizetési garancia