ÚJ! Royal Gel R114 - 4,5ml

2017/2018 TÉLI TRENDSZÍN - Fixálásmentes színes zselé egy rétegben   Nem véletlen, hogy a Royal Gel-eket töretlen rajongás övezi minden szezonban, hiszen nem csak könnyű velük dolgozni, de szupertartósak is, és már egy rétegben is tökéletesen fednek. Az idei..

Bővebben

2 200,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

2017/2018 TÉLI TRENDSZÍN - Fixálásmentes színes zselé egy rétegben

Nem véletlen, hogy a Royal Gel-eket töretlen rajongás övezi minden szezonban, hiszen nem csak könnyű velük dolgozni, de szupertartósak is, és már egy rétegben is tökéletesen fednek. Az idei téli trendszínek az igazi ínyenceknek szólnak.

Az ÚJ R111-es Indiai curry és az ÚJ R114-es Perui pekándió messzi vidékekre repít minket. A pikáns ízek kedvelőinek ajánljuk az ÚJ R113-as Guacamole-t, míg az édesszájúaknak az ÚJ R112-es Mézes sütőtököt vagy az ÚJ R115-ös Feketeerdő tortát.

Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc

Magasan pigmentáltak, így egy (vagy két vékony) rétegben is kiválóan fednek. Kötés után a felületük száraz és fényes. Ha a fényét tovább szeretnénk növelni, illetve hosszantartó fényt biztosítani, akkor érdemes Top Seal Light zselét vagy Easy Off Top Gel-t tenni rájuk. Használhatjuk őket a műköröm teljes felületének színezésére. A Royal Gel-ek pigmentáltságukból kifolyólag kiválóan alkalmasak díszítésre is: akár enyhén kidomborodó felületi díszítéshez, akár zselés festéshez.

 

4,5 ml