ROYAL GEL R133 - 4,5ML

Féktelen éjszaka Idén télen a csillogásé a főszerep. A fixálásmentes zselék szerelmesei is megtalálják legújabb kedvencüket a ragyogó Full Diamond Royal Gel színei között.        A klasszikus R130-as Perzselő piros elengedhetetlen az ünnepi..

Bővebben

2 200,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Féktelen éjszaka

Idén télen a csillogásé a főszerep.
A fixálásmentes zselék szerelmesei is megtalálják legújabb kedvencüket a ragyogó Full Diamond Royal Gel színei között. 
 
 
 
A klasszikus R130-as Perzselő piros elengedhetetlen az ünnepi készülődés során. Az év trendszínének 3 ragyogó árnyalata az R131-es Lila rapszódia, az R132-es Végtelen égbolt és az R133-as Féktelen éjszaka is vendéged kedvencei lesznek. Szalonod ékkövének pedig a, míg az R134-es Pompás fenyőzöldet és a R135-ös Csillámló ónixot ajánljuk.

Nem véletlen, hogy a Royal Gel-eket töretlen rajongás övezi minden szezonban, hiszen nem csak könnyű velük dolgozni, de szupertartósak is, és már egy rétegben is tökéletesen fednek.

 

Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc

 

Magasan pigmentáltak, így egy (vagy két vékony) rétegben is kiválóan fednek. Kötés után a felületük száraz és fényes. Ha a fényét tovább szeretnénk növelni, illetve hosszantartó fényt biztosítani, akkor érdemes Top Seal Light zselét, Easy Off Top Gel-t vagy Cool Top Gel-t tenni rájuk. Használhatjuk őket a műköröm teljes felületének színezésére. A Royal Gel-ek pigmentáltságukból kifolyólag kiválóan alkalmasak díszítésre is: akár enyhén kidomborodó felületi díszítéshez, akár zselés festéshez.

 

4,5 ml - Limitált ideig!