CRYSTALWIPE - KÖRÖM- ÉS KÉZTISZTÍTÓ NEDVES TÖRLŐKENDŐ

Áfonya illattal Optimális pH érték és speciális Izopropil Alkohol formula. Segítségével könnyedén eltávolítható a körömsáncokban és a bőrfelületen felgyülemlett valamennyi szennyeződés. Kifejezetten hatékony az előkészítés..

Bővebben

1 990,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Áfonya illattal

Optimális pH érték és speciális Izopropil Alkohol formula.

Segítségével könnyedén eltávolítható a körömsáncokban és a bőrfelületen felgyülemlett valamennyi szennyeződés. Kifejezetten hatékony az előkészítés után felgyülemlett por és bőrmaradványok eltávolítására a körömsáncokból és a körömlemez felületéről. Így az alapanyagok felhelyezése még optimásiabbá válik és a végeredmény is esztétikusabb lesz, sőt a felesleges kutikula olaj eltávolítása sem jelent problémát a fotózás előtt.

  • Egyedi formulájával egy lépésben tisztít, zsírtalanít és ápolja a bőr és a körömlemez felületét, illetve nem befolyásolja az alapanyagok tapadását sem.
  • Tejsavtartalmának köszönhetően optimális pH értékkel rendelkezik, így nem szárít és nem hagy nyomot maga után a bőrfelületen.
  • A kendő speciális pillevékony anyaga magába zárja a felületi szennyeződéseket és még a legnehezebben elérhető területekhez is könnyed hozzáférést biztosít.
  • Egy kendő használatával akár mind a 10 ujj és köröm megtisztítható.
  • Visszazárható adagoló dobozának köszönhetően praktikusan elhelyezhető az asztalon.

Varázslatos áfonya illatával pedig még kellemesebb a munka.

80db / doboz