LEDEXTREME PARTY UV/LED LÁMPA

Tudtad, hogy a zene: Enyhíti a stresszt? Jobb kedvre derít? Fokozza a teljesítményt? Feldobja a hangulatod? A zene jótékony hatásai miatt úgy döntöttünk, hogy legújabb UV/LED lámpánkat beépített bluetooth kapcsolattal és hangszóróval látjuk..

Bővebben

24 800,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Tudtad, hogy a zene:

  • Enyhíti a stresszt?
  • Jobb kedvre derít?
  • Fokozza a teljesítményt?
  • Feldobja a hangulatod?

A zene jótékony hatásai miatt úgy döntöttünk, hogy legújabb UV/LED lámpánkat beépített bluetooth kapcsolattal és hangszóróval látjuk el. 

Mi is imádjuk a zenét, célunk, hogy téged és vendégedet is jobb kedvre derítsük a munka során. Technikai paraméterei is feldobják a hangulatod: 36 W teljesítményű, melyet 21db optimálisan elhelyezett, nagy teljesítményű UV/LED égő biztosít.  Mozgásérzékelős ki-be kapcsolással, valamint levehető, mágneses tükörpanel aljjal rendelkezik, mely által a mindennapi karbantartás nagyon egyszerű. Belső tükör felülete garantálja az anyagok egyenletes átkötését. Az UV- és LED fényre kötő alapanyagokat egyaránt átköti (dupla fénytartománnyal működik).

Használati Útmutató (HU)                            Manual Guide (EN)