3 STEP CRYSTALAC - 3S80 (8ML)

Perzsa igazgyöngy Nagyon nehéz választani ebből a hat színből: egytől egyig mind annyira vidám és tavaszi. A 3S78-as Hófehér, a 3S79-es Klasszikus ekrü, a 3S80-as Perzsa igazgyöngy minden körmös „fegyvertárának” elengedhetetlen kelléke lesz - és nemcsak a menyasszonyok miatt. A..

Bővebben

2 490,00 Ft

Termékeink személyesen megvásárolhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek Budapesti üzletünkben a következő címen: 1111 Budapest Karinthy Frigyes u. 30.

Perzsa igazgyöngy

Nagyon nehéz választani ebből a hat színből: egytől egyig mind annyira vidám és tavaszi. A 3S78-as Hófehér, a 3S79-es Klasszikus ekrü, a 3S80-as Perzsa igazgyöngy minden körmös „fegyvertárának” elengedhetetlen kelléke lesz - és nemcsak a menyasszonyok miatt. A 3S81-es meglepetés színünk könnyedsége és a 3S82-es Illatos jácint puhasága tökéletesen passzol egymáshoz, a 3S83-as Akvamarin pedig egy bohókás és üde zöld „színfolt” lehet idén tavasszal a szalonban.

Komoly, éveken át tartó kutató-fejlesztő munka eredménye a CrystaLac: ez a színes anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémesebb állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül, UV vagy LED fényre is teljesen megköt - nincs sérülés, karcolódás.


Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

Természetes körmökre használjuk.


Az anyag alapozó zseléje a Base Gel, a Color Up Base Gel, a Cover Pink Base Gel vagy a Cover LightPink Base Gel. Fedőzseléje, a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel, vagy körömerősítés esetén az Easy Off Top Gel.

A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).


CN Tipp: Vékony köröm esetén Easy Off Hardener Gel-lel erősítjük meg a körömlemezt.


PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi színazonos üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is: vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.